Kalender

Kalendarium

 

2018

 

Februari: För den som gillar att läsa bloggar har Wonderfroggy nu lanserat två nya sådana, en som handlar om Wonderfroggys värld och en som handlar om återbruk och redesign. Lanseringsevenemang följer.

 

Februari: För den som älskar att njuta av läskiga historier i ljudform och/eller videoform, har Wonderfroggy nu lanserat en podcast och vlogg i bästa creepypasta-anda. Lanseringsevenemang följer.

 

Januari: Nu har Änglarna i Wattholma översatts till engelska och finns att köpa på Amazon!

 

2017

 

22 mars, kl. 11.00: Föreläsning av författaren Emma C Elliott om boken Änglarna i Wattholma på Kyrkans hus i Skyttorp, under det som kallas Träffpunkt dagtid.

 

18 mars, kl. 11.00-13.00: Välkommet på nygammalt boksläpp! Det är boken Ett tidlöst mysterium som släpps för andra gången. Plats och tid: Entréhallen på Jamtli, Östersund kl. 11.00-13.00.

 

 

2016

 

29 september, kl. 19.00: Författaren till boken Änglarna i Wattholma, Emma Elliott, kommer att delta i ett samtal om kristen tro och sin bok under Änglabygdsdagarna i Vattholma. Platsen är Svenska kyrkans församlingshem vid Trekanten.

 

10 september, kl. 14.00-15.30: Berättarstund kring boken Skogsarbete och flottning längs Ströms Vattudal. Bokens huvudperson, Kurt Nerpin, kommer att berätta om spänning och dramatik från sin egen tid i skogen och på sjön i mitten av förra seklet. Författaren finns på plats för försäljning och signering av böcker. Fika! Platsen är Skogsbruksmuseet i Strömsbergs bruk (Tierp).

 

15 juli, kl. 12.00-14.00:Wonderfroggys senaste utgivning, Ett tidlöst mysterium (1:a boken i bokserien Mysterieböckerna), släpps officiellt! Platsen för detta andra boksläpp är Krokoms bibliotek, Genvägen 2B, Krokom. Författaren Emma Elliott finns på plats för signering samt högläsning ur boken!

 

8 juli, kl. 12.00-14.00: Wonderfroggys senaste utgivning, Ett tidlöst mysterium (1:a boken i bokserien Mysterieböckerna), släpps officiellt! Platsen är Bokhandeln Karamellen, Bredgatan 2, Strömsund! Författaren Emma Elliott finns på plats för signering!

 

24 juni, kl. 13.30-14.30: Berättarstund och boksignering. Författaren till boken Änglarna i Wattholma läser utvalda delar ur boken och berättar om deras bakgrund. Boken finns till försäljning och signering. Platsen är Svenska kyrkans församlingshus på Trekanten i Vattholma.

 

18-19 juni, kl. 12.00-17.00: Utställning med fotografier och texter ur boken Skogsarbete och flottning längs Ströms Vattudal. Författaren/fotografen finns på plats hela tiden. Platsen är Linnés Sävja, Carl von Linnés väg 3, Uppsala. Boken kommer att finnas till försäljning, samt en del annat smått och gott. Utställningen sker i samarbete med Ulf Ericsson, som ställer ut djur och natur i olja, akvarell och kol.

 

14 mars - 5 april: Utställning med fotografier och texter ur boken Änglarna i Wattholma. Platsen är Vattholmabiblioteket, Malmvågsvägen 7 i Vattholma. Biblioteket har öppet mån 13-17, tis 9-12, tors 16-19.

 

12 mars. kl. 12.00-13.00: Vernissage! På Stenhagenbiblioteket visas fotografier och texter ur boken Änglarna i Wattholma upp. Författaren/fotografen finns på plats. Utställningen visas sedan under perioden 14 mars - 1 april. Adressen är Herrhagsvägen 8, Uppsala.

Biblioteket har öppet alla dagar utom söndagar.

 

5 mars, kl. 12.00: Vernissage för den årliga Vårsalongen på Storvretabiblioteket! Platsen är Fullerövägen 1, Storvreta. Under Vårsalongen hänger 3 fotografier med text ur boken Skogsarbete och flottning längs Ströms Vattudal uppe. Utställningen pågår 5 mars - 2 april. Under vernissagen finns författaren/fotografen Emma Elliott på plats.

Biblioteket har öppet måndag-torsdag samt lördag.

 

 

2015

 

20 augusti, kl 11.00: Slå på din radio och lyssna på P4 Radio Uppland, för att höra när författaren till Änglarna i Wattholma intervjuas live i radiostudion! Inslaget går att lyssna på här!

 

15-16 augusti, kl 12.00-16.00: För de som missade bokeventet i midsommar får ni en ny chans i helgen! Vallonbruksveckan pågår och i Vattholma blir det café på lördag och söndag, och där kommer min bok Änglarna i Wattholma att finnas till försäljning! Platsen är gamla värdshuset vid Trekanten, mitt emot skolan. 85 kr kostar boken. Observera att författaren inte kommer att finnas på plats.

 

17 juli, kl. 17.00-20.00: Berättarstund med boksignering och fotoutställning!

Välkommen till hembygdsgården Sågbäcken i Hillsand (Strömsunds kommun, Jämtland) för att höra på när Kurt Nerpin, huvudpersonen i Skogsarbete och flottning längs Ströms Vattudal, berättar om sina äventyr. Du kan läsa mer om Hillsands bygdegård och bokeventet på deras websida och Facebooksida !

 

11 juli, kl. 13.00-14.00: Berättarstund med boksignering! Välkommen till Timmerstugan på Hembygdsområdet i Strömsund (Jämtland), där Kurt Nerpin berättar om sina äventyr ur boken Skogsarbete och flottning längs Ströms Vattudal!

 

19 juni, kl 13.00-14.00: Boksläpp av senaste titeln, Änglarna i Wattholma! Välkommen till gamla Värdshuset vid Trekanten i Vattholma för att se på utställning med anknytning till romanen, samt få din bok signerad av författaren!

Läs mer om midsommar på Trekanten på WKHF:s Facebooksida!

 

Våren: Wonderfroggys tredje publicering sker: den historiska romanen Änglarna i Wattholma släpps någon gång under våren!

 

 

2014

 

19 december: P4 Radio Jämtland intervjuar Emma Elliott angående boken Skogsarbete och flottning längs Ströms Vattudal, men även Djävulens år och verksamheten i stort. Inslaget går att lyssna på här (inget ljud tillgängligt för tillfället).

 

Oktober: Wonderfroggy anordnar tävling där priset är 1 ex av Skogsarbete och flottning längs Ströms Vattudal.

 

30 september: Jämtlands Tidning publicerar en recension av Skogsarbete och flottning längs Ströms Vattudal. Tidningen går att läsa här!

 

Sommaren: Faktaboken Skogsarbete och flottning längs Ströms Vattudal publiceras. Boken finns ute till försäljning någon gång i slutet av sommaren.

 

3 augusti: Wonderfroggy återuppstår! Efter en periods tystnad återupptar detta förlag sin verksamhet.

 

 

2011

 

April: Wonderfroggy anordnar tävling där priset är 1 ex av boken Djävulens år.

 

28 februari: Wonderfroggys första utgivning sker, då thrillern Djävulens år av Emma C Elliott publiceras!